Private, secure, free access to worldwide content in 10x lightning speed with iTop VPN  in one click. Get it Now
Vidnoz AI creates engaging videos with realistic AI avatars. Free, fast and easy-to-use. Try for Free >

Expert in

PC Health Solution

Home > Press > Knowledge

Grundet mangler og svagheder i WinRAR’s sikkerhed kan mere end 500 millioner brugere være i fare

Som et udbredt filhåndteringsværktøj er WinRAR blevet påvirket af diverse negative bugs-rapporteringer i de seneste mange år. I denne uge viser en rapportering, at der er flere sikkerhedsfejl i WinRAR UNACEV2.dll kodebase. Denne fejl giver angribere adgang til at køre ondsindede koder efter åbning af de påvirkede  filer.

Indtil videre er mere end 500 millioner brugere i fare ifølge Check Point Research report. Da angribere kan køre WinRAR uden nogen form for tilladdelse, kan de tilfældigvis indsætte ondsindede filer på den ramte brugers Windows opstartsmappe ved brug af fejlen. Næste gang brugeren starter deres PC op, kan angribere få fuld kontrol over brugerens computer.

For at løse dette problem kan brugere afinstallere WinRAR eller opdatere til WinRAR 5.70. Da WinRAR er nødvendigt for de fleste brugere, anbefaler vi at opdatere til den seneste udgave WinRAR 5.70, som ikke indeholder UNACEV2.dll-filerne, og som heller ikke understøtter det inficerede ACE arkivformat.

Brugere kan downloade WinRAR 5.70 for at rette fejlen her: WinRAR 5.70 

Brugere kan også prøve IObit Software Updater som en alternativ løsning. Det kan opdatere det forældede software i tide automatisk. Du kan slå automatisk opdatering til for alle forældede programmer i IObit Software Updater for en bedre ydeevne. 

DK-sc.png

free download.png

IObit uses cookies to improve content and ensure you get the best experience on our website.
Continue to browse our website agreeing to our privacy policy.

I Accept